Salaojien tarkastus

Salaojat, hulevesijärjestelmä ja perustusten vesi- ja lämpöeristys on rakennuksen kosteusteknisen toiminnan keskeinen kokonaisuus. Salaojien kunnon tarkastamisessa kannattaa kääntyä puolueettoman asiantuntijan puoleen. Serviz tarjoaa ammattitaitoisten kuntotutkijoiden johdolla salaojien tarkastukset asianmukaisella työvälineillä laatien tarkastuskäynnistä kattavan ja havainnollisen raportin.

Kattava ja puolueeton arvio salaojien kunnosta

Salaoja-ja hulevesijärjestelmiin liittyvät puutteet voivat aiheuttaa kosteusvaurioita ja sisäilmaongelmia. Salaojat ovat vain yksittäinen osa laajempaa kokonaisuutta, jota kutsutaan alapohjan kuivanapidoksi.

Lähtökohtana on, että jokainen rakennus tarvitsee toimivan salaojajärjestelmän ja hulevesijärjestemän. Järjestelmän tekninen käyttöikä on 30-40 vuotta, kun se on asennettu oikein ja huollettu säännöllisesti. Järjestelmän kuntoa ja toimintaa voidaan arvioida tarkastuksella, kuvaamalla ja mittaamalla rakennekosteus alapohjarakenteesta. Tutkimus kannattaa antaa urakoitsijasta riippumattoman ammattilaisen tehtäväksi, jotta saat luotettavan ja riippumattoman arvion järjestelmän kunnosta.

Suosittelemme salaojien tarkastusta asuntokaupan kuntotarkastuksen jälkeiseksi kuntotutkimukseksi mahdollisena yhtenä suositeltuna toimenpiteenä. Serviz toteuttaa kohteeseen huolellise salaoja-ja hulevesijärjestelmän tarkastuksen josta laaditaan kiirjallinen ja kuvallisen raportti havaintoineen ja mahdollisine jatkotoimenpide suosituksineen. Tilaajalla on mahdollisuus myös videomateriaaliin. Tarkastuksen perusteella voidaan arvioida, tarvitseeko salaojat huuhtelun tai muuta huoltoa. Huuhtelu voidaan toteuttaa Servizin toimesta samalla käynnillä tai erikseen sovittuna ajankohtana.

Miksi valita Serviz?

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää, mikä näkyy avoimena vuoropuheluna tarkastuksen aikana ja sen jälkeen. Haluamme olla asiakkaillemme helposti lähestyttävä kumppani, ja olemmekin tavoitettavissa myös tarkastuksen jälkeen, jos raportista tai sen sisällöstä herää kysymyksiä.

Meidät tunnetaan myös joustavasta palveluasenteesta. Teemme salaojien kuntotarkastuksia myös iltaisin ja viikonloppuisin, ja asiakaspalvelumme on auki 24/7.

Servizin asiantuntevat, nuorekkaat ja palveluhenkiset tarkastajat ja salaoja-asiantuntijat saavat asiakkailtamme usein kiitosta. Kunnioitamme aina asiakkaidemme omaisuutta ja viestimme avoimesti tarkastuksen aikana.

Asiakkaamme saavat salaojien kuntotarkastuksesta aina selkeän ja kattavan raportin nopealla aikataululla.

Hinnasto

Hinnat sisältävät alv 24%

Salaojien kuvaus

  • Omakotitalon salaoja- ja hulevesijärjestelmän tarkastus sisältäen putkiston kuvauksen ja kirjallisen kuntoraportin toimenpidesuosituksineen.
  • Kysy hintaa taloyhtiöille tai muille isommille kohteille.

Lisäpalveluhinnasto

  • Salaojien huuhtelu 425 €

    Omakotitalon salaojien huuhtelu erikseen tilattuna, salaojakuvauksen yhteydessä 375€. Kysy hintaa taloyhtiöille ja muille isoimmille kohteille.

  • Matkakuluveloitus 1€ / km

    Matkakuluveloitus Uudenmaan alueella toimipaikaltamme (Kasarmikatu 16, Helsinki) kohteelle ja takaisin.

Teemme salaojatarkastuksia myös taloyhtiöille joihin laadimme erillisen tarjouksen. Jätättehän tarjouspyynnön yhteydenottolomakkeella tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse tai säköpostitse.

Jätä yhteystietosi ja
otamme sinuun yhteyttä.